Byt tandläkare idag!

Välkommen till ännu ett inlägg på min blogg som handlar om mitt liv och vad jag hittar på. Jag vet att inläggen kan vara väldigt hoppiga, eftersom det är olika ämnen i princip hela tiden. I och för sig kan det ju också vara ganska roligt, då man alltid möts av något nytt. Idag kommer jag till exempel att skriva om Dental Fusion AB och Munlyckan, en tandläkare i Solna, Sundbyberg, bland annat för att nämna några orter. De är såklart verksamma i övriga Stockholm också. De passar alla i Stockholmsområdet! Jag har länge velat byta tandläkare då jag inte varit nöjd med den jag haft under flera år. Jag valde därför att faktiskt göra det; byta tandläkare till Dental Fusion AB och Munlyckan. De är ju dessutom en privattandläkare, vilket för mig är något helt nytt, eftersom jag alltid gått till den kommunala tandvården. Jag är väldigt nöjd att jag bytte, och det är något jag rekommenderar till er alla. Om ni inte känner er trygga och bekväma med den tandläkare ni har nu, byt! Vad väntar ni på? Det är så viktigt att välja en tandläkare som man vill gå till. Annars är det så lätt att man struntar i tandläkaren, och det är inte bra för tänderna eller för plånboken.