En massagebehandling som är värd att testa

God förmiddag, god förmiddag alla människor där ute. I dagens inlägg ska jag lyssna på era önskemål och hoppas därmed att ni lyssnar på vad jag har att säga. Ni har längtat efter ett inlägg med tips om ett företag, nu har ni väntat tillräckligt länge och dagen är här för mig att skriva ett sådant inlägg. Det ska handla om företaget Isis Thot som är experter inom massage i Hörby.

De flesta av er vet säkert hur härligt det är att få massage, ni vet den avslappnande känslan i kroppen som man får när någon berör dig och motverkar stelheten som finns i dina kroppsdelar. En del tycker dock att massage kan vara lite obehagligt då det kan både kittlas och göra ont och därför hade jag idag tänkt skriva om en avslappningsmassage. Den typen av massage är till för att bara vara avslappnande och ska därmed inte göra ont, vilket gör att man slappnar av på ett helt nytt sätt och det kittlas inte lika mycket. Det är i alla fall så jag upplevde det när jag fick en sådan massage i Hörby, jag är i vanliga fall ganska kittlig men jag kunde ligga helt avslappnad och tänkte inte längre på att det kittlades. Självklart är alla olika och därför är jag noga med att säga att det endast är min upplevelse, det kanske inte fungerar på samma sätt med någon annan. Men om du nu skulle vilja slappna av genom en sådan här massage i Hörby kan jag starkt rekommendera företaget Isis Thot för de tar hand om dig som kund för att du ska kunna njuta fullt ut av din massage.