Hjälp av Shippey Photography AB

Hej igen mina fina och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot en härlig helg. Jag tänkte att jag idag skulle skriva ett inlägg om det här med att hitta en duktig företagsfotograf i Örebro med omnejd, då jag vet att ni är många som har haft frågor kring detta. Shippey Photography AB är det företag som jag och mitt företag valt att anlita, och som jag verkligen vill tipsa er om. Som ni säkert redan har koll på äger jag ett företag som säljer klockor. Vi har länge letat efter ett företag som kan hjälpa oss med att ta professionella och kvalitativa bilder, och vi är verkligen otroligt glada och tacksamma över att vi nu hittat Shippey Photography AB. Detta företag arbetar mycket med kundservice, vilket verkligen uppskattades från vår sida. Jag tycker tyvärr att det är alldeles för få företag som arbetar med just kundservice, vilket är väldigt synd, då jag anser det vara en viktig del i alla typer av företag, oavsett arbetsområden. Vi kände att vi fick en bra kontakt med Shippey Photography AB, och kände oss därför väldigt trygga och bekväma under hela fotograferingen. Denna fotograf var även otroligt duktig och erfaren inom sitt arbete, och levererade därför ett otroligt bra arbete till oss. Shippey Photography AB kom med idéer till bilder, och ville verkligen att vi skulle få ett så snyggt resultat som möjligt. Bilderna blev verkligen helt fantastiska. Kvaliteten var otroligt bra. Vi är väldigt nöjda med den hjälp som vi fått av Shippey Photography AB.

Bilderna blev riktigt fina, och detta har verkligen hjälpt vårt företag. Vi ses nu som ett mer seriöst företag, och kan nu locka mer kunder till vår butik, vilket är otroligt roligt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Eskilstuna, Västerås eller Örebro med omnejd att vända er till just Shippey Photography AB. 

Du gillar kanske också...