Vackra och tåliga naglar

Hur har ni haft det under helgen, allesammans? Jag hoppas i varje fall att ni har haft det trevligt och att ni känner er taggade inför den nya veckan. Det vet jag i varje fall att jag gör för själv så har jag verkligen kunnat ladda upp batterierna ordentligt nu under lördag och söndag.

Hur som helst, så hade jag ju tänkt att jag här idag skulle hinna med att ta och rekommendera ett företag för alla ni läsare som under helgen faktiskt har hört av er angående mina naglar som jag gör här i Umeå där jag bor och arbetar. Många av er som också befinner er här eller i andra närliggande områden ville lite mer specifikt veta vart någonstans som jag har valt att vända mig för att få så snygga och hållbara naglar som jag ofta visar upp här på min blogg. Den personen som jag personligen då väljer att vända mig till heter inget annat än Anna och hennes företag som hon har då heter Handmade by Anna. Jag tycker själv att hon är den absolut bästa som jag har gått till när det kommer till mina naglar och jag är supernöjd med de naglar som jag får utefter mina egna önskemål och förutsättningar varje gång jag vänder mig till henne. Dessutom så är de oerhört tåliga och håller sig snygga länge på mig, vilket är någonting som jag tycker är riktigt skönt faktiskt. Hur som helst, så kan jag absolut rekommendera fantastiska Handmade by Anna och jag hoppas verkligen att detta nu kommer att kunna vara behjälpligt för så många som möjligt av er som hört av er och uttryckt ett intresse för detta nu! Ha en riktigt fin vecka nu då, allesammans, så hoppas jag att vi hörs av snart igen i ett annat inlägg!