Vårt golv är som nytt!

Hej på er alla mina fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot helgen som kommer! Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med golvslipning i Mölndal med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta. Jag och min man vände oss för ett tag sedan till företag Hisingens Golv, då vi fått detta företag rekommenderat till oss utav en kollega till mig. Vi funderade länge på att lägga nytt golv i vårt vardagsrum, men när vi sedan fick tipset om att slipa vårt trägolv istället, kändes detta som ett bättre alternativ. Kundservicen var verkligen hur bra som helst, då detta är någonting som Hisingens Golv verkligen fokuserar på. Jag och min man kände oss otroligt trygga och säkra, då Hisingens Golvs personal verkligen var noggranna med att skapa en bra relation till oss som kunder. Personalen är otroligt erfarna och kunniga inom det här med golvslipning, och gav oss all denna hjälp som vi behövde. Även våra önskemål, behov och förutsättningar var någonting som företaget arbetade mycket med under processen, vilket var väldigt skönt, då vi tack vare detta fick ett helt otroligt fint resultat.

Resultatet blev otroligt bra, och jag är verkligen så fantastiskt tacksam och glad över att vi valde att vända oss till just Hisingens Golv, då den servicen som vi fick av dess personal verkligen var helt otrolig. Trots att vårt golv endast är slipat och inte helt utbytt, känns vårt golv precis som nytt. Tänk att detta fina trägolv gömde sig under den gamla och slitna ytan. Jag vill verkligen rekommendera er läsare som befinner er i Frölunda, Mölndal eller Partille med omnejd att vända er till Hisingens Golv när det kommer till golvslipning. 

Du gillar kanske också...